Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Zhukova, Valentyna

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 24 to 28 of 28 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіонуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Ротань, П.
2014Технологічні властивості сировини: навчальний посібник для самостійної роботи студентівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona
2020Товарна якість плодів томата з генами уповільненого достигання при зберіганні за антиоксидантної обробкиЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Захарченко, М. А.
2020Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировиниЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Морозова, С. М.
2021Удосконалення технології гарбузових цукатів з використанням кандирування в сиропі з гранатових вичавокЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla