Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Priss, Olesia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 55 to 67 of 67 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Томати - як зберегти ніжний плідПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2020Траєкторія розвитку «soft skills» у студентів факультету агротехнологій та екології як один з важливих чинників формування професійних навичок молодіІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Тараненко, Галина Григорівна; Тараненко, Галина Григорьевна; Taranenko, Halyna; Шлєіна, Людмила Іванівна; Шлеина, Людмила Ивановна; Shlieina, Liudmyla; Чебанова, Юлія Василівна; Чебанова, Юлия Васильевна; Chebanova, Yuliia; Євстафієва, Катерина Сергіївна; Евстафиева, Екатерина Сергеевна; Yevstafiieva, Kateryna; Красуля, Я. Г.; Коломоєць-Гаркуша, О. В.
2019Урожайність пшениці озимої залежно від передпосівної обробки насінняКліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Bilousova, Zoia; Єременко, Оксана Анатоліївна; Еременко, Оксана Анатольевна; Yeremenko, Oksana
2017Формування біологічно активних речовин в плодах томатів під впливом абіотичних факторівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2014Формування фонду сухих речовин у плодах пасльонових культур за дії кліматичних факторівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2018Функціонування системи антиоксидантного захисту базиліку залежно від компонентного складу субстратуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Коротка, Ірина Олександрівна; Короткая, Ирина Александровна; Korotka, Iryna
2017Харчова цінність малопоширених зелених культур, вирощених в умовах плівкових теплицьПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna; Злоєдова, А. В.; Злоедова, А. В.; Zloedova, A.
2021Шляхи підвищення конкурентоспроможності ресторанного бізнесу в умовах пандеміїПрісс, Олеся Петрівна; Карман, Тетяна Вікторівна; Жукова, Валентина Федоровна; Priss, Olesia; Karman, Tetiana; Zhukova, Valentina
2014Якісні показники зелені петрушки за зберігання з використанням аграрного гідрогелю та антиоксидантної композиціїПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2014Якісні показники зелені петрушки під час зберігання з використанням гідрогелю та антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2018Інноваційні технології зберігання шпинатуБулавицька, К.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2019Інноваційні технології переробки екзотичних грибів для отримання продуктів функціонального призначенняБандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Макогон, С. В.
2014Інтегральне оцінювання антиоксидантного статусу плодових овочівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Малкіна, Віра Михайлівна; Малкина, Вера Михайловна; Malkina, V.