Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Priss, Olesia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 39 to 58 of 67 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2013Новий спосіб зберігання зелені петрушкиКулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2018Опис до патенту на корисну модель № 127654 "Спосіб підготовки грибів роду Глива-Pleurotus (Fr.) P. Kumm. до зберігання"Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Чаусов, Сергій Володимирович; Чаусов, Сергей Владимирович; Chausov, Serhii; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2013Опис до патенту на корисну модель № 85031 "Спосіб підготовки зелених овочів до зберігання"Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2015Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання пасльонових овочівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2023Особливості окисного псування тканин пеленгасу при зберіганні в охолодженому стані.Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdyuk, Marina; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Kolisnychenko, Tеtiana; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, Mykola; Здоровцева, Любов Миколаївна; Zdorovtseva, Liubov
2019Перспективи зберігання свіжої зеленіПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2013Природна втрата маси під час зберігання зелені петрушкиПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2018Проблеми у зберіганні зелені коріандруНестеров, Ю. Ю.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2015Пружність та втрати маси під час зберігання огірків і кабачківПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2020Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінностіПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2014Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантамиПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2014Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2020Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіонуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Ротань, П.
2017Сучасні підходи до зберігання плодоовочевої продукціїТележенко, Л. М.; Тележенко, Л. Н.; Telezhenko, L.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2018Сучасні підходи до зберігання плодів і овочівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2010Томати - як зберегти ніжний плідПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2020Траєкторія розвитку «soft skills» у студентів факультету агротехнологій та екології як один з важливих чинників формування професійних навичок молодіІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Тараненко, Галина Григорівна; Тараненко, Галина Григорьевна; Taranenko, Halyna; Шлєіна, Людмила Іванівна; Шлеина, Людмила Ивановна; Shlieina, Liudmyla; Чебанова, Юлія Василівна; Чебанова, Юлия Васильевна; Chebanova, Yuliia; Євстафієва, Катерина Сергіївна; Евстафиева, Екатерина Сергеевна; Yevstafiieva, Kateryna; Красуля, Я. Г.; Коломоєць-Гаркуша, О. В.
2019Урожайність пшениці озимої залежно від передпосівної обробки насінняКліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Bilousova, Zoia; Єременко, Оксана Анатоліївна; Еременко, Оксана Анатольевна; Yeremenko, Oksana
2017Формування біологічно активних речовин в плодах томатів під впливом абіотичних факторівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia