Showing results 41 to 60 of 67
< previous
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Опис до патенту на корисну модель № 127654 "Спосіб підготовки грибів роду Глива-Pleurotus (Fr.) P. Kumm. до зберігання" | Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Чаусов, Сергій Володимирович; Чаусов, Сергей Владимирович; Chausov, Serhii; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2013 | Опис до патенту на корисну модель № 85031 "Спосіб підготовки зелених овочів до зберігання" | Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna |
2015 | Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання пасльонових овочів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2023 | Особливості окисного псування тканин пеленгасу при зберіганні в охолодженому стані. | Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdyuk, Marina; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Kolisnychenko, Tеtiana; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, Mykola; Здоровцева, Любов Миколаївна; Zdorovtseva, Liubov |
2019 | Перспективи зберігання свіжої зелені | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2013 | Природна втрата маси під час зберігання зелені петрушки | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2018 | Проблеми у зберіганні зелені коріандру | Нестеров, Ю. Ю.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2015 | Пружність та втрати маси під час зберігання огірків і кабачків | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2020 | Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінності | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna |
2014 | Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2014 | Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2020 | Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіону | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Ротань, П. |
2017 | Сучасні підходи до зберігання плодоовочевої продукції | Тележенко, Л. М.; Тележенко, Л. Н.; Telezhenko, L.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2018 | Сучасні підходи до зберігання плодів і овочів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2010 | Томати - як зберегти ніжний плід | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2020 | Траєкторія розвитку «soft skills» у студентів факультету агротехнологій та екології як один з важливих чинників формування професійних навичок молоді | Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Тараненко, Галина Григорівна; Тараненко, Галина Григорьевна; Taranenko, Halyna; Шлєіна, Людмила Іванівна; Шлеина, Людмила Ивановна; Shlieina, Liudmyla; Чебанова, Юлія Василівна; Чебанова, Юлия Васильевна; Chebanova, Yuliia; Євстафієва, Катерина Сергіївна; Евстафиева, Екатерина Сергеевна; Yevstafiieva, Kateryna; Красуля, Я. Г.; Коломоєць-Гаркуша, О. В. |
2019 | Урожайність пшениці озимої залежно від передпосівної обробки насіння | Кліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Bilousova, Zoia; Єременко, Оксана Анатоліївна; Еременко, Оксана Анатольевна; Yeremenko, Oksana |
2017 | Формування біологічно активних речовин в плодах томатів під впливом абіотичних факторів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2014 | Формування фонду сухих речовин у плодах пасльонових культур за дії кліматичних факторів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2018 | Функціонування системи антиоксидантного захисту базиліку залежно від компонентного складу субстрату | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Коротка, Ірина Олександрівна; Короткая, Ирина Александровна; Korotka, Iryna |