Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Kiurchеv, Serhii

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 72 to 77 of 77 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Технологічний процес виробництва загартованого морозиваГімбаров, А. С.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii
2021Технологія виробництва карамеліРабчук, О. А.
2020Технологія кормоприготуванняВодяницький, І. О.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii
2010Установление обобщенного показателя износа материалов деталей сопряжения типа «вал – втулка»Юдовинский, В. Б.; Кюрчев, Сергей Владимирович; Кюрчев, Сергій Володимирович; Kiurchеv, Serhii; Пенев, Олег Валентинович; Пеньов, Олег Валентинович; Penov, Oleh; Мирненко, Юрий Петрович; Мирненко, Юрій Петрович; Myrnenko, Yurii; Бакарджиев, Роман Александрович; Бакарджиєв, Роман Олександрович; Bakardzhyiev, Roman
2020Холодильні установки у процесі зберігання харчових продуктівЧетвертак, В. С.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii
2012Чисельне моделювання процесу наповнення скляної тари харчовою рідиноюКюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii; Змєєва, І. М.