Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Bandura, Iryna

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Вплив антиоксидантної обробки плодів на збереженість якості гетерозисних сортів томата с генами уповільненого достиганняБандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Макагон, С. В.
2018Вплив складу поживного середовища на швидкість вегетативного росту міцелію благородних плісенейОтставнова, А.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2014Вплив технологій обробки на основні показники якості субстратів гливи звичайноїБісько, Н. А.; Мироничева, О. С.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2018Економічна ефективність зберігання грибів гливи звичайноїБандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana
2020Зміна вмісту ендополісахаридів в плодових тілах грибів роду глива під час зберігання та після термічної обробкиСокот, Олександр Євгенович; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina
2015Мікробіологічні хвороби плодових овочів під час зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Рriss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2018Опис до патенту на корисну модель № 127654 "Спосіб підготовки грибів роду Глива-Pleurotus (Fr.) P. Kumm. до зберігання"Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Чаусов, Сергій Володимирович; Чаусов, Сергей Владимирович; Chausov, Serhii; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2021Особливості виготовлення напівфабрикатів з плодових тіл гливи золотої та опенька тополевогоБандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Haprindashvili, Nona
2017Особливості зберігання грибів родини гливаБандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Каліцинський, С. С.; Сербова, І. О.
2020Особливості мікробіологічного контролю робочих приміщень науково-дослідного кафе «Лабораторія» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра МоторногоСидоренко, Л. Д.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2011Оцінка економічної ефективності електромагнітної стимуляції вегетативного росту і плодоношення гливиРижков, А. О.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2023Оцінка морфологічних особливостей плодових тіл їстівних грибів Lentinula edodes та Calocybe indica як об’єктів зберіганняБандура, Ірина Іванівна; Ткаченко, А. Г.; Bandura, Iryna; Tkachenko, A.
2018Перспективи використання грибних полісахаридів у виготовленні страв функціонального призначенняСокот, Олександр Євгенович; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2011Порівняльна оцінка способів термічної обробки субстатів при виробництві ксилотрофних грибівМироничева, О. С.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2019Розробка рецептури м’ясних консервів з грибамиКулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Севастьянович, О. С.; Булгаков, І. В.; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2019Розробка рецептури пресервів на основі бичка азовського та гливи звичайноїКулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Булгаков, І. В.; Макогон, С. В.; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia
2019Сучасні продукти функціонального призначення з додаванням рослинної сировиниКулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Булгаков, І. В.
2018Технологічні особливості використання грибів при виготовленні соусівКарпенко, А.; Желязков, О.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2023Удосконалення технології хлібо-булочних виробів з використанням їстівних грибів та продуктів їхньої переробкиБандура, Ірина Іванівна; Сокот, Олександр Євгенович; Bandura, Iryna; Sokot, O.
2012Характеристика бактерій аеробних субстратів під час виробництва ксилотрофних базидіоміцетівБісько, Н. А.; Мироничева, О. С.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna