Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Пупинін, Андрій Андрійович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 3 to 17 of 17 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Методика впровадження інженерних рішень при проведенні лабораторних і практичних занять на кафедрі «Обладнання переробних і харчових виробництв імені професора Ф.Ю. Ялпачика»Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii
2021Модернізація автомату для приготування смажених пиріжків АЖ–3ПШуваєв, А. С.
2021Обгрунтування конструкції барабанного вакуум-фільтру для промивки крохмалюОлексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Oleksiienko, Vadym; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii; Тішин, В. С.
2021Обгрунтування конструкції пляшкомийної машини технологічної лінії розливу пиваОлексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Oleksiienko, Vadym; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii; Заліканов, К. С.
2021Обгрунтування модернізації млина двосортового помелу з впровадженням вітамінізації борошнаОлексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Oleksiienko, Vadym; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii; Тішин, В. С.
2021Обгрунтування модернізації технологічної лінії виробництва короткорізаних макаронних виробівОлексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Oleksiienko, Vadym; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii; Мережко, І. Ю.
2020Обладнання для виробництва вафельних виробів для фасування морозива: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр"Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii
2020Обладнання для виробництва пива у міні-пивоварнях: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр"Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii
2020Обладнання для виробництва хрусткої картоплі (чіпсів). Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр"Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii
2020Обладнання для підготовки фруктів та овочів до подальшої переробки. Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр"Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii
2016Посібник для підготовки наладчика обладнання переробних виробництв: навчальний посібникЯлпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Ялпачик, Ф. Ю.; Буденко, Сергій Федорович; Буденко, Сергей Федорович; Budenko, Serhii; Циб, Віктор Григорович; Цыб, Виктор Григорьевич; Tsyb, Viktor; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii
2021Розробка установки для подрібнення сухого молокаТішин, В. С.
2020Технологічне обладнання для виробництва макаронних виробів. Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр"Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii
2020Технологічне обладнання для виробництва напівфабрикатів у тісті: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції тваринництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр"Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii
2018Удосконалення пристрою для випічки вафельних виробівЗімонов, І. С.; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii