Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Прісс, Олеся Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 98 to 117 of 124 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температурПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna
2014Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантамиПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2014Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2020Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіонуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Ротань, П.
2017Сучасні підходи до зберігання плодоовочевої продукціїТележенко, Л. М.; Тележенко, Л. Н.; Telezhenko, L.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2018Сучасні підходи до зберігання плодів і овочівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2014Технологічні властивості сировини: навчальний посібник для самостійної роботи студентівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona
2010Томати - як зберегти ніжний плідПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2020Траєкторія розвитку «soft skills» у студентів факультету агротехнологій та екології як один з важливих чинників формування професійних навичок молодіІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Тараненко, Галина Григорівна; Тараненко, Галина Григорьевна; Taranenko, Halyna; Шлєіна, Людмила Іванівна; Шлеина, Людмила Ивановна; Shlieina, Liudmyla; Чебанова, Юлія Василівна; Чебанова, Юлия Васильевна; Chebanova, Yuliia; Євстафієва, Катерина Сергіївна; Евстафиева, Екатерина Сергеевна; Yevstafiieva, Kateryna; Красуля, Я. Г.; Коломоєць-Гаркуша, О. В.
2011Тривалість зберігання та вихід товарної продукції плодів огірка за дії екзогенних антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena
2019Удосконалення технології виготовлення сушених приправ з базилікуЯворська, А. А.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia
2019Урожайність пшениці озимої залежно від передпосівної обробки насінняКліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Bilousova, Zoia; Єременко, Оксана Анатоліївна; Еременко, Оксана Анатольевна; Yeremenko, Oksana
2020Фонд сухих речовин зелені васильків залежно від компонентного складу субстратуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Коротка, Ірина Олександрівна; Короткая, Ирина Александровна; Korotka, Iryna; Кліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia; Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Bilousova, Zoia
2013Формування антиокислювального комплексу гарбузових плодових овочів під впливом абіотичних факторівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna
2017Формування біологічно активних речовин в плодах томатів під впливом абіотичних факторівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2015Формування біологічно активних речовин у плодах перцю під впливом абіотичних факторівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia
2014Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умовПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia
2014Формування фонду сухих речовин у плодах пасльонових культур за дії кліматичних факторівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2018Функціонування системи антиоксидантного захисту базиліку залежно від компонентного складу субстратуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Коротка, Ірина Олександрівна; Короткая, Ирина Александровна; Korotka, Iryna
2019Фітонутрієнти базиліку вирощеного в умовах захищеного ґрунтуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Коротка, Ірина Олександрівна; Короткая, Ирина Александровна; Korotka, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Olena