Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Прісс, Олеся Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 87 to 106 of 124 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Патент на корисну модель № 31844 "Речовина для обробки плодових овочів перед зберіганням"Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Прокудіна, Т. Ф.
2008Патент на корисну модель № 31851 "Речовина для обробки ягід і плодових овочів перед зберіганням"Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Коляденко, Виктория Викторовна; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Koliadenko, Viktoriia; Прокудіна, Т. Ф.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2008Патент на корисну модель № 32164 "Спосіб підготовки плодових овочів до зберіганняКалитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Прокудіна, Т. Ф.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2019Перспективи зберігання свіжої зеленіПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2013Природна втрата маси під час зберігання зелені петрушкиПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2018Проблеми у зберіганні зелені коріандруНестеров, Ю. Ю.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2014Прогнозування урожайності гарбузових плодових овочів та об’ємів переробки і зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia
2014Прогнозування урожайності пасльонових плодових овочів та об’ємів переробки і зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia
2015Пружність та втрати маси під час зберігання огірків і кабачківПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2020Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінностіПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
Dec-2022Розроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний).Сердюк, Марина Єгорівна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Іванова, Ірина Євгенівна; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Прісс, Олеся Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна; Загорко, Надія Петрівна; Бандура, Ірина Іванівна; Данченко, Олена Олександрівна; Здоровцева, Любов Миколаївна; Майборода, Даниїл Олександрович; Андрущенко, Микола Васильович; Тарасенко, Віра Григорівна; Ангеловська, Алла Олександрівна; Serdyuk, Maryna; Gaprindashvili, Nona; Kiurcheva, Liudmyla; Ivanova, Iryna; Priss, Оlesia; Kulik, Alina; Zahorko, Nadiia; Tarasenko, Vira; Bandyra, Iryna; Danchenko, Olena; Zdorovtseva, Liubov; Andrushchenko, Mykola; Anhelovska, Alla
2014Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температурПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna
2014Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантамиПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2014Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2020Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіонуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Ротань, П.
2017Сучасні підходи до зберігання плодоовочевої продукціїТележенко, Л. М.; Тележенко, Л. Н.; Telezhenko, L.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2018Сучасні підходи до зберігання плодів і овочівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2014Технологічні властивості сировини: навчальний посібник для самостійної роботи студентівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona
2010Томати - як зберегти ніжний плідПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2020Траєкторія розвитку «soft skills» у студентів факультету агротехнологій та екології як один з важливих чинників формування професійних навичок молодіІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Тараненко, Галина Григорівна; Тараненко, Галина Григорьевна; Taranenko, Halyna; Шлєіна, Людмила Іванівна; Шлеина, Людмила Ивановна; Shlieina, Liudmyla; Чебанова, Юлія Василівна; Чебанова, Юлия Васильевна; Chebanova, Yuliia; Євстафієва, Катерина Сергіївна; Евстафиева, Екатерина Сергеевна; Yevstafiieva, Kateryna; Красуля, Я. Г.; Коломоєць-Гаркуша, О. В.