Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Кулик, Аліна Степанівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 43 to 48 of 48 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Технологія виробництва плавленого сируЯлпачик, Ф. Ю.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina
2019Удосконалення технології виробництва мармеладуНовікова, Х. О.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2016Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.13Кулик, Аліна Степанівна; Kulyk, Alina; Кулик, Алина Степановна
2014Якісні показники зелені петрушки за зберігання з використанням аграрного гідрогелю та антиоксидантної композиціїПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2014Якісні показники зелені петрушки під час зберігання з використанням гідрогелю та антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2019Інноваційні технології переробки екзотичних грибів для отримання продуктів функціонального призначенняБандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Макогон, С. В.