Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Кулик, Алина Степановна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 23 to 42 of 44 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Исследование динамики эпифитной микрофлоры замороженной и дефростированной овощной продукцииЗагорко, Надежда Петровна; Загорко, Надія Петрівна; Zahorko, Nadiia; Кулик, Алина Степановна; Кулик, Аліна Степанівна; Kulik, Alina; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Kiurcheva, Liudmyla
2020Міждисциплінарний підхід у викладанні дисципліни «Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості»Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandyra, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2013Новий спосіб зберігання зелені петрушкиКулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2018Опис до патенту на корисну модель № 127654 "Спосіб підготовки грибів роду Глива-Pleurotus (Fr.) P. Kumm. до зберігання"Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Чаусов, Сергій Володимирович; Чаусов, Сергей Владимирович; Chausov, Serhii; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2013Опис до патенту на корисну модель № 85031 "Спосіб підготовки зелених овочів до зберігання"Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2021Особливості виготовлення напівфабрикатів з плодових тіл гливи золотої та опенька тополевогоБандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Haprindashvili, Nona
2017Особливості зберігання грибів родини гливаБандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Каліцинський, С. С.; Сербова, І. О.
2018Перспективи використання грибних полісахаридів у виготовленні страв функціонального призначенняСокот, Олександр Євгенович; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2013Природна втрата маси під час зберігання зелені петрушкиПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2016Прогнозування фонду біологічно активних речовин в зелені петрушкиТележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2019Розробка рецептури м’ясних консервів з грибамиКулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Севастьянович, О. С.; Булгаков, І. В.; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2019Розробка рецептури пресервів на основі бичка азовського та гливи звичайноїКулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Булгаков, І. В.; Макогон, С. В.; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia
2018Розробка рецептури рибо-рослинних консервівБулгаков, І. В.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina
2015Спосіб зберігання зелені петрушки на основі аграрного гідрогелю та антиоксидантівКулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2014Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2019Сучасні продукти функціонального призначення з додаванням рослинної сировиниКулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Булгаков, І. В.
2011Технологія виробництва плавленого сируЯлпачик, Ф. Ю.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina
2019Удосконалення технології виробництва мармеладуНовікова, Х. О.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2016Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.13Кулик, Аліна Степанівна; Kulyk, Alina; Кулик, Алина Степановна
2014Якісні показники зелені петрушки за зберігання з використанням аграрного гідрогелю та антиоксидантної композиціїПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina