Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Жукова, Валентина Федоровна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 56 to 59 of 59 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировиниЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Морозова, С. М.
2021Удосконалення технології гарбузових цукатів з використанням кандирування в сиропі з гранатових вичавокЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla
2014Формування фонду сухих речовин у плодах пасльонових культур за дії кліматичних факторівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2021Шляхи підвищення конкурентоспроможності ресторанного бізнесу в умовах пандеміїПрісс, Олеся Петрівна; Карман, Тетяна Вікторівна; Жукова, Валентина Федоровна; Priss, Olesia; Karman, Tetiana; Zhukova, Valentina