Showing results 38 to 57 of 59
< previous
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Нові методи підготовки майбутніх фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа» | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena |
2008 | Опис до патенту на корисну модель № 31090 "Спосіб підготовки ягід і плодових овочів до зберігання" | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Kolyadenko, Viktoriia; Прокудіна, Т. Ф.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2009 | Опис до патенту на корисну модель № 41177 "Речовина для обробки плодових овочів перед зберіганням" | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Прокудіна, Т. Ф.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2011 | Опис до патенту на корисну модель № 59733 "Антиоксидантна композиція для обробки плодових овочів перед зберіганням" | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2013 | Опис до патенту на корисну модель № 85031 "Спосіб підготовки зелених овочів до зберігання" | Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna |
2015 | Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання пасльонових овочів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2018 | Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання томатів | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna |
2008 | Патент на корисну модель № 31844 "Речовина для обробки плодових овочів перед зберіганням" | Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Прокудіна, Т. Ф. |
2008 | Патент на корисну модель № 31851 "Речовина для обробки ягід і плодових овочів перед зберіганням" | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Коляденко, Виктория Викторовна; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Koliadenko, Viktoriia; Прокудіна, Т. Ф.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2008 | Патент на корисну модель № 32164 "Спосіб підготовки плодових овочів до зберігання | Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Прокудіна, Т. Ф.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2016 | Прогнозування фонду біологічно активних речовин в зелені петрушки | Тележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna |
2021 | Прогресивні технології зберігання плодоовочевої продукції | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Коробова Я.В. |
2020 | Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінності | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna |
2020 | Роль аліментарного фактора в профілактиці та лікуванні короновірусу COVID–19 | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Ганчева, А. І. |
2020 | Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіону | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Ротань, П. |
2014 | Технологічні властивості сировини: навчальний посібник для самостійної роботи студентів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona |
2020 | Товарна якість плодів томата з генами уповільненого достигання при зберіганні за антиоксидантної обробки | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Захарченко, М. А. |
2010 | Томати - як зберегти ніжний плід | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2020 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Морозова, С. М. |
2021 | Удосконалення технології гарбузових цукатів з використанням кандирування в сиропі з гранатових вичавок | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla |