Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Гапріндашвілі, Нона Арчилівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 39 to 42 of 42 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Формування якості білих столових виноградних виноматеріалів, вироблених в умовах ДП «Первомайский винзавод» АР КримГапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Войцехівський, В. І.; Войцеховский, В. И.; Voytsekhivskyy, V.; Воронова, С. С.; Voronova, S.; Воронова, С. С.
2019Інноваційні технології виробництва зефіруМезенцева, В. В.; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2018Інновації у виробництві смузіІвашина, Т. О.; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2021Історичні передумови формування регіональної південно-української кухні та вплив на неї кулінарних традицій етнічних переселенцівКарман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona