Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Author Бандура, Ирина Ивановна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 24 to 27 of 27 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Сучасні продукти функціонального призначення з додаванням рослинної сировиниКулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Булгаков, І. В.
2018Технологічні особливості використання грибів при виготовленні соусівКарпенко, А.; Желязков, О.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2012Характеристика бактерій аеробних субстратів під час виробництва ксилотрофних базидіоміцетівБісько, Н. А.; Мироничева, О. С.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2019Інноваційні технології переробки екзотичних грибів для отримання продуктів функціонального призначенняБандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Макогон, С. В.