Browsing by Subject бланшування
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Апарати для бланшування харчових продуктів | Шушляпина, П. С. |
2021 | Особливості виготовлення напівфабрикатів з плодових тіл гливи золотої та опенька тополевого | Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Haprindashvili, Nona |
2025 | Удосконалення технології виробництва компотів функціонального призначення (23 ХТК.12742266.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Гапріндашвілі, Арчіл |